Anlık Bildirim

Sonic the Hedgehog filminden ilk fragman geldi

Süpersonik hızıyla yıllardır milyonları peşinden sürükleyen sevimli kirpi Sonic, ilk canlı aksiyon filmiyle beyazperdeye çıkmaya hazırlanıyor. Filmden ilk fragman da geldi.

28 yıldır oyun dünyasının vazgeçilmez karakteri olan Sonic the Hedgehog sinema dünyasına da adım atıyor. Ünlü karakterin aksiyon filmi için ilk fragman da yayınlandı.

Sonic the Hedgehog filmi neler sunuyor?

1991 yılında Sega konsolu için yayınlanan süpersonik kirpi Sonic, bugüne kadar sayısız oyunda karşımıza çıktı. Animasyon tarzında dizi ve uzun metrajlı filmleri de olan Sonic ilk kez canlı aksiyon olarak sinemalara geliyor.

Sonic the Hedgehog filminde sevimli kirpimizi Ben “Jean-Ralphio” Schwartz seslendiriyor. Bu ismi yeni Star Wars serisindeki BB-8 robotunun çıkardığı seslerden hatırlayacaksınız. Sonic’in baş düşmanı Dr. Eggman ise Jim Carry tarafından canlandırılıyor.

90 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film; süpersonik hızı nedeniyle ABD hükümetinin ve Dr. Eggman’ın peşine düştüğü Sonic’in bundan kurtulmasını konu ediniyor. Film Kasım ayında vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7322 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, sonic the hedgehog 2019 ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim