Anlık Bildirim

Son yama ile AMD RX Vega 64 performansı Wolfenstein 2 oyununda yüzde 22 artış gösterdi

Bethesda’nın henüz satışa sunulan Wolfenstein 2 oyununda zaten çok iyi performans veren AMD RX Vega 64 ekran kartı, ikinci yama sonrasında yüzde 22 artarak zirveye yerleşiyor.

Bethesda’nın ay başında piyasaya sürdüğü Wolfenstein 2 oyununun fırtınası devam ederken, teknik tarafta da firmanın yoğun çabaları devam ediyor. Yeni yama ile başta AMD olmak üzere ekran kartlarının performansları arttırıldı.

AMD RX Vega 64 uçuyor

Wolfenstein 2 oyununun geliştirilmesi sürecinde Bethesda ve AMD arasında önemli bir iş birliği başladığı için oyunda haliyle Vega ağırlıklı olmak üzere AMD ekran kartları daha iyi performans gösteriyor. Oyuna yapılan son yama ile de AMD RX Vega 64 performansı yüzde 22 artış gösterdi.

Benchmark testlerine göre iki önemli yama sonrasında Radeon RX Vega 64 ekran kartı yüzde 22 civarında performans artışı gösterdi. En iyi performansı sergileyen Nvidia GeForce GTX 1080 Ti ekran kartı ile arasında çok küçük farklar kaldı.

Diğer taraftan Polaris tabanlı ekran kartlarında da yüzde 10 civarında bir artış yakalandığı ifade ediliyor. Pascal tabanlı Nvidia ekran kartlarında ise yüzde 3 civarında bir performans artışı söz konusu.

AMD ve Bethesda’nın ortaklığı uzun bir süreye yayılıyor. Bu bakımdan Bethesda’nın Skyrim ve Fallout 4 oyunlarına rakip olacak iki önemli projesinde de AMD ekran kartları öne çıkacaktır. 

 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2931 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd radeon vega rx 64 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim