Anlık Bildirim

Snapdragon 855 üretimi Ekim ayında başlayacak

Qualcomm'un 7 nm fabrikasyon sürecini temel alan yeni yonga setinin üretimine 2018'in dördüncü çeyreği itibariyle başlanacak. TSMC tarafından üretilecek Snapdragon 855, 2019 başında hazır olacak.
Qualcomm geçtiğimiz günlerde bir sonraki büyük mobil platformun 7 nm sürecinde üretileceğini doğruladı. Yonga setinin adı henüz bilinmese de Snapdragon 855 olduğuna inanılıyor. Tayvan'ın Central News Agency isimli haber ajansına göre şirketin yeni yonga setini yarı iletken devi TSMC üretecek.
Rapor ayrıca, Snapdragon 855 yonga seti üretimi için 2018'in dördüncü çeyreğinin planlandığını gösteriyor. Yani bu da tüm sürecin Ekim ayından itibaren başlayacağı anlamına geliyor. Böylelikle şirket yonga setini 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürmek için yeterli zamana sahip olacak.

TSMC hem Qualcomm hem de Apple için üretim yapacak

Şüphesiz ki çok sayıda akıllı telefon üreticisi 2019 model amiral gemisini bu yeni mobil platform ile güçlendirmek isteyecek. Snapdragon 855 ile donatılmış ilk akıllı telefondan birinin de Samsung Galaxy S10 olacağını belirtelim.
Snapdragon 855 siparişlerinin, 2019'da TSMC'nin toplam gelirlerinin %8'ini oluşturması bekleniyor. Bununla birlikte TSMC gelecek yıl sadece Qualcomm için çalışmayacak aynı zamanda Apple'ın da tedarikçisi olacak. Şirket, 2018 iPhone modellerine güç verecek Apple'ın yeni A12 işlemcisini de üretecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim