Anlık Bildirim

Skype'a gerçek zamanlı kod editörü geldi

Microsoft, popüler görüntülü arama platformu Skype'a çevrimiçi görüşmelerde kod yazma sürecini kolaylaştıracak gerçek zamanlı kod editörü özelliği kazandırdı. Tüm detaylar haberimizde...
Çevrimiçi görüşmelerde kod yazmak sıkıntılı bir süreci de beraberinde getiriyor. Çeşitli gerçek zamanlı kod editörleri mevcut olsa da görüşme yaptığınız kişi ve kod editörü arasında geçiş yapmak oldukça rahatsız edici. Bundan böyle Skype kullanıcıları, görüntülü arama sırasında gerçek zamanlı bir kod editörü kullanabilecekler.
Skype, işverenler tarafından mülakat süreci için kullanılan en popüler görüntülü arama platformlarından biri olmuş durumda. Microsoft kendi bünyesinde yer alan Skype'a görüntülü arama ve gerçek zamanlı kodlama bölümünü tek bir ekranda birleştiren yeni bir özellik ekledi. En iyi yanı da herhangi bir yazılım yükleme gerekliliğinin olmaması.
Bahsi geçen kod editörünü, Skype web sitesi üzerinden, Chrome ve Microsoft Edge aracılığıyla kullanmak mümkün. Ancak varsayılan dil İngilizce ise çalışıyor. Gerçek zamanlı kod yazma özelliği henüz masaüstü sürüme dahil edilmemiş durumda.

Yedi programlama dilini destekliyor

Kod editörü şu an için Java, Javascript, C, C++, C#, Python ve Ruby olmak üzere yedi programlama dili desteklemekte. Editörün sözdizimi hatalarını vurgulama yeteneğine sahip olduğunu da ekleyelim.
Yeni özelliği kullanabilmeniz için bir Skype hesabına sahip olmanız gerekmiyor. Skype.com/interviews adresini ziyaret edip “Start Interview” butonuna tıklamanız yeterli. Bu sayede diğer kişilerin görüşmeye katılmak için kullanacakları URL'yi oluşturmuş olacaksınız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim