Anlık Bildirim

Skyactiv-X motorla donatılmış yeni Mazda3 geliyor

Mazda bugün yeni nesil Mazda3'ün önümüzdeki ay tanıtılacağını ortaya koyan bir teaser yayınladı. Otomobil, dizel motorlarda gördüğümüz 'sıkıştırma ateşlemesi' kullanan benzinli motorla gelecek.
Japon otomobil devi Mazda bugün bir teaser yayınlayarak yeni Mazda3'ün Kasım ayı içerisinde tanıtılacağını doğruladı. Şirketin paylaştığı kısa video aynı zamanda yeni nesil otomobilin hatchback versiyonu hakkında ipuçları da veriyor.
Dördüncü nesil Mazda3, yaklaşan Los Angeles Otomobil Fuarı'nda ilk kez sahneye çıkacak. Kasım 2018'de “Yeni bir dönem başlıyor” başlıklı 15 saniyelik videoda hatchback'in eğimli tavan çizgisi, LED stop lambaları ve C-sütununa yapılan sportif dokunuş kendini belli ediyor.
Mazda Kai Consept

Skyactiv-X motorla gelecek

Şirketin yayınladığı görüntü aynı zamanda kapıya monte edilmiş yan ayna ve krom kapı kollarını da açığa çıkardı. Japon marka 2017 Tokyo Otomobil Fuarı'nda yeni nesil Mazda3 hatchback'i temsil eden Kai konseptini sergilemişti.
Yeni Mazda3'ün Kıvılcım Kontrollü Sıkıştırma Ateşlemesi (SPCCI) teknolojisini kullanan dünyanın ilk ticari benzinli motoru unvanına sahip yeni Skyactiv-X motor ile birlikte sunulması bekleniyor. Otomobilin sedan modeli hakkında ise henüz bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18566 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, motor ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim