Anlık Bildirim

Siyah renk seçeneğine sahip AirPods 2 baharda piyasaya sürülebilir

Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığını bu baharda, AirPower isimli kablosuz şarj cihazı ile birlikte satışa sunacağı bildiriliyor. AirPods 2 siyah renk seçeneği ile gelecek.
Bir süredir Apple'ın ikinci nesil AirPods üzerinde çalıştığına dair haberler duyuyoruz. Economic Daily News'in yeni raporuna bakılırsa Cupertinolu şirket AirPods 2'yi ilkbaharda AirPower isimli kablosuz şarj cihazı ile birlikte piyasaya sürülecek.
Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığını beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği ile sunacağı bildiriliyor. Ayrıca hem kulaklık hem de şarj kutusu daha iyi tutuş sağlayan yeni bir yüzey kaplaması ile gelecek.

AirPods 2, “Hey Siri” komutunu anlayacak

AirPods 2'nin sağlık takip özelliklerine sahip olacağına yönelik raporlar da var. Yeni nesil kablosuz kulaklığın, içerdiği sensörler sayesinde kalp atış hızı takibi ve vücut sıcaklığı gibi biyometrik ölçümler yapabileceği bildiriliyor.
Kısa süre önce AirPods 2'nin “Hey Siri” komutunu destekleyeceği ortaya çıkmıştı. Bunun dışında yeni kablosuz kulaklığın gürültü önleme özelliği, geliştirilmiş suya dayanıklılık, kablosuz şarj desteği, Bluetooth 5.0 teknolojisi ve daha uzun pil ömrü sunacağı da söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8535 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kablosuz kulaklık, siyah ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim