Anlık Bildirim

Şirket CEO'su OnePlus 6T'de neden kablosuz şarj özelliği olmadığını açıkladı

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus dün tanıttığı OnePlus 6T ile dikkatleri üzerine çekti. Şirket CEO'su eleştiri konusu olan kablosuz şarj özelliğinin olmamasının nedenini açıkladı.
OnePlus 6T'nin tanıtımının üzerinden henüz saatler geçti diyebiliriz ve çinli şirketin yeni akıllı telefonu tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekmiş durumda. Ancak kullanıcılar bu özelliklerde bir telefonun kablosuz şarj desteği sunmamasının hayal kırıklığı olduğunu belirtirken, konuyla ilgili açıklama şirket CEO'su Pete Lau'dan geldi.

Kablosuz şarj teknolojisi istediğimiz seviyede değil

Lau'ya göre kablosuz şarj teknolojisinin telefona dahil edilmesi çok karmaşık değil ancak CEO bu teknolojinin henüz yavaş olduğunu belirtti. İleride kablosuz şarj özelliğinin daha iyi noktalara ulaşmasından sonra cihazlarına entegre edeceklerini belirten Lau konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
"Kablosuz şarj teknolojisi çok karmaşık değil. Bunu uygulayabilirdik ama istemedik çünkü çok yavaştı. Kullanıcı deneyimini istediğimiz seviyeye çıkarmadı." CEO'nun bu açıklamalarının ne kadar tatmin edici olduğu tartışılır fakat amiral gemisi düzeyindeki bir cihazda böylesine bir özelliğin es geçilmesi de bir başka tartışma konusu diyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim