Anlık Bildirim

Shuttle yeni hepsi-bir-arada dokunmatik bilgisayarını duyurdu

Gündelik işleriniz için fazla yer kaplamayacak bir bilgisayar sistemi arıyorsanız Shuttle XPC P90U hepsi-bir-arada dokunmatik bilgisayarını ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Mini PC alanında önemli firmalardan birisi olan Shuttle hepsi-bir-arada segmentinde de başarılı işler yapıyor. Firma son olarak XPC P90U serisi altında üç yeni dokunmatik ekran daha duyurdu.

Shuttle XPC P90U özellikleri ve fiyatı

Shuttle XPC P90U serisi dokunmatik ekranlar barebone tarzında geliştirildi ve daha çok gündelik kullanıma hitap ediyor. Ekran da içerisinde olduğu için modellerin fiyatları biraz yüksek tutulmuş diyebiliriz.

19.5 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip olan seride 1600 x 900 piksel çözünürlük sunuluyor. İşlemci tarafında Intel Celeron 3865U, Intel Core i3-7100U ve Intel Core i5-7200U yer alıyor. İki adet SO-DIMM slotu 32GB’a kadar DDR4 bellek desteğine sahip.

Depolama olarak bir adet 2.5 inçlik sürücü ve M.2 sürücüsü yer alıyor. Webcam, mikrofon, Bluetooth, WiFi, 6 adet USB girişi, HDMI ve VGA girişleri standart olarak geliyor. IP54 sertifikası ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan Shuttle XPC P90U modeli işlemci seçeneğine göre 465 Avro-691 Avro ve 777 Avro fiyat etiketi ile satılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim