Anlık Bildirim

Shazam'ın Android versiyonu artık telefonunuzda çalan müziği tanıyabilecek

Mobil platformun en popüler müzik uygulamalarından biri olan Shazam yeni bir özellikle güncellendi. Uygulama, Android versiyonuna gelen yeni özellikle artık telefonda çalan şarkıyı tanıyabilecek.
Shazam, şu anda televizyon veya radyoda çalan şarkının ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu konuda size yardımcı olan harika bir uygulama. Ancak artık telefonunuzda çalan bir müziğin veya izlediğiniz videodaki bir şarkının hangisi olduğunu bulmanızı da kolaylaştıracak.

Cihazınızda çalan şarkıyı bulmak kolaylaşacak

Shazam yakın bir zamanda "Pop Up Shazam" adlı yeni bir özellikle güncellendi. Şimdilik uygulamanın Android versiyonuna gelen bu özellikle artık ekranda beliren bir düğmeye basarak, cihazınızda o an çalan şarkının hangisi olduğunu bulmanız mümkün hale geliyor. Her ne kadar uygulamanın geliştiricisi Apple olsa da, bu özelliğin şimdilik Android versiyonuna gelmiş olması biraz ironik.
Android kullanıcılarının bu özelliği hemen kullanabilmesi için uygulamalarını güncellemeleri gerekirken, aynı şeyi Apple kullanıcıları için söyleyemiyoruz. Ancak onların da en azından şimdilik yapabilecekleri alternatif şey, tanımlamak istedikleri şarkıyı kulaklık yardımı ile cihazın mikrofonuna tutmak olabilir. Yeni özelliğin yakın bir zamanda Apple kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim