Anlık Bildirim

Şelale ekrana sahip Vivo NEX 3 ilk görüntüsüyle karşımızda

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun şelale ekrana sahip yeni telefonu merakla bekleniyor. Şirketin Ürün Müdürü Li Xiang, Vivo NEX 3'ün canlı görüntüsünü paylaştı.
Geçtiğimiz hafta şelale ekrana sahip Vivo NEX 3'ün tasarımı açığa çıkaran bir taslak çizim yayınlanmıştı. Bu sayede akıllı telefonun her iki yanındaki kavislerin şimdiye kadar gördüğümüz tüm kavisli ekranlardan daha belirgin olacağını öğrenmiştik.
Bugün ise Vivo’nun Ürün Müdürü Li Xiang, Vivo NEX 3'ün canlı görüntüsünü paylaştı. Yayınlanan fotoğraf şelale ekranın gerçek hayatta nasıl görüneceğini tam olarak ortaya koyuyor. Görüntüden de anlaşılabileceği üzere akıllı telefonda yan çerçeve yok. Yani diğer kavisli telefonlardan farklı bir tasarımı var.

Ekranında çentik ve delik yok

Vivo NEX 3'ün ön panelinde çentik veya delik bulunmuyor. Bu da amiral gemisi telefonun açılır-kapanır selfie kamerası ile gelebileceğini gösteriyor. Cihazın prototipinin şu an test aşamasında olduğunu göz önüne alırsak, çok yakında resmiyet kazanacağını söyleyebiliriz. Ancak bu konuda henüz bir bilginin olmadığını da ekleyelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim