Anlık Bildirim

Sekizinci nesil Core i3 işlemcili Xiaomi Mi Notebook modelleri duyuruldu

Xiaomi Mi Notebook 15.6 ve 13 inç serisine en uygun fiyatlı modeller de eklenmiş durumda. 11 Kasım alışveriş etkinliği öncesinde Xiaomi böylece satışlarını arttırmayı amaçlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda adım attığı dizüstü bilgisayar pazarında yoluna devam eden Xiaomi sürekli yeni modellerle aileyi destekliyor. Son olarak Xiaomi Mi Notebook 15.6 ve 13 inç serilerine sekizinci nesil Core i3 işlemcili modeller eklendi.

En uygun fiyatlısı

Normalde bu seriler içerisinde sekizinci nesil Core-i5 ve i7 işlemcili modeller yer alıyordu. Yeni Core-i3 seçeneği ise fiyatı biraz daha uyguna çekiyor. Hatta serilerdeki en uygun fiyatlı modeller de diyebiliriz.

Yeni modellerde çift çekirdekli Intel Core i3-8130U işlemcisine yer verilmiş. 13.3 inçlik modelde 8GB DDR4 RAM ve 128GB SSD seçeneği mevcut. 15.6 inçlik modelde ise 4GB/8GB RAM seçeneği yer alıyor.

13.3 inçlik modelde Full HD çözünürlük, parmak izi okuyucu, 14.8mm kalınlık, arka aydınlatmalı klavye, 10 saate kadar kullanım süresi şeklinde özellikler yer alıyor. Fiyatı ise 575$ civarında.

15.6 inçlik modelde de Full HD çözünürlük mevcut. Çift fan ve çift ısı borusu çözümü ile verimli bir kullanım hedefleniyor. Yine 10 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. 19.9mm kalınlık, hafıza kartı desteği, tuş takımı gibi özellikleri olan modelin başlangıç fiyatı yine 491$ civarında. 11 Kasım tarihine kadar 100 yuan deposito yaparsanız 50$ civarında indirim de alabiliyorsunuz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim