Anlık Bildirim

Seat Tarraco SUV tanıtım öncesi arazi testinde

Yedi kişilik SUV modeli Seat Tarraco'nun dünya prömiyerini 18 Eylül'de gerçekleştirmeyi planlayan İspanyol marka, tanıtıma günler kala aracın arazide test edildiği bir video yayınladı.

Seat Tarraco SUV tanıtım öncesi arazi testinde Tam Boyutta Gör
 

Son yılların popüler SUV segmentinde Arona ve Ateca modelleriyle boy gösteren Seat, serinin en büyüğü olmaya hazırlanan yeni SUV modeli Seat Tarraco’nun örtüsünü 18 Eylül’de kaldırmaya hazırlanıyor. Her üreticinin yaptığı gibi lansman öncesi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi hedefleyen İspanyol marka, Tarraco’nun arazi yeteneğini gözler önüne seren yeni bir video yayınladı.

İç hacim konusunda Ateca’nın üzerinde yer alacak Seat Tarraco, tıpkı kuzenleri VW Tiguan Allspace ve Skoda Kodiaq gibi yedi kişilik bir alana sahip. 760 litre bagaj kapasitesi sunacağı söylenen aracın keskin hatları ve belirgin omuz çizgisi görsel açıdan dinamik bir karaktere sahip olmasını sağlamış. Ön ve arka ışıklandırma grubunda yer alan LED’lerin de bu görünümü desteklediğini söyleyebiliriz.

İki yeni sürüş asistanıyla birlikte gelecek 

Yayınladığı videoda Seat Tarraco’nun arazi sürüşünde oldukça başarılı olduğunu gösterme niyetinde olan İspanyol üretici, yeni SUV’sinin yüzde 70’e kadar eğim ve yüzde 85’e kadar yan eğim ile rahatlıkla başa çıkabildiğini belirtiyor. Seat’ın Tarraco ile birlikte iki yeni sürüş asistanının da tanıtımını yapacağı, bunlardan birinin devrilme asistanı olacağı ifade ediliyor.

VW Tiguan Allspace ve Skoda Kodiaq gibi MQB platformu üzerinde yükselecek Seat Tarraco’nun motor seçeneklerini de bu araçlarla paylaşacağı düşünülüyor. Dolayısıyla kaputun altında farklı güç çıkışlarına sahip 1.4 litre ve 2.0 litre TSI benzinli ile 2.0 litre TDI dizel üniteler görmeyi bekleyebiliriz.

Seat Tarraco’nun tanıtımı 18 Eylül tarihinde yapılacak. Araçla ilgili tüm detayları da o tarihte öğrenmiş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim