Anlık Bildirim

Şarj gerektirmeyen Matrix PowerWatch 2 akıllı saati ilgi görüyor

Akıllı saatinizi sürekli şarj etmekten bıktıysanız Matrix PowerWatch 2 bunu değiştirmeye geliyor. Akıllı saat hem ısı değişiminden hem de güneş enerjisinden elektrik üretiyor.

Aradan yıllar geçse de akıllı saatler halen beklenen kullanım sürelerine ulaşabilmiş değil. Küçük yapılar batarya kullanımını da sınırlıyor. Üreticiler bu bakımdan farklı çözümlere yöneliyor. Matrix PowerWatch serisi buna en iyi örnek.

Matrix PowerWatch 2 özellikleri ve fiyatı

Matrix firması bir süredir derideki ısı değişimini elektrik enerjisine çevirerek çalışan akıllı saatler üzerinde çalışıyordu. Matrix PowerWatch 2 modeli ile hem ısı enerjisi hem de güneş enerjisinden besleniyor.

Isı emici modül saatin alt kısmında yer alırken güneş paneli ise şeffaf bir şekilde hemen saat camının altına yerleştiriliyor. Firma pek çok yoğun yüklerde bu kombinasyonun yeterli enerjiyi sağladığını ifade ediyor. Böylece herhangi bir şarj adaptörü ihtiyacı da ortadan kalkıyor.

Renkli bir LCD ekrana sahip olan Matrix PowerWatch 2 akıllı saati fitness değerlerini takip etmenin yanı sıra gelen bildirimleri de ekrana yansıtıyor. Nabız ölçer ve GPS gibi iki önemli özellik de kendisine yer bulmuş.

Su altında da kullanılabilen Matrix PowerWatch 2 modeli Indiegogo üzerinde kısa sürede ihtiyacı olan bağışı topladı. En az 199$ bağış karşılığında Haziran ayında akıllı saatin dağıtımına başlanacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21302 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2019, matrix powerwatch 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim