Anlık Bildirim

Samsung'dan yeni bir amiral gemisi serisi geliyor: Galaxy F

Çin kaynaklı yeni haberlere göre Samsung yeni bir üst sınıf akılı telefon serisi çıkarmaya hazırlanıyor. Güney Koreli şirketin bir sonraki amiral gemisi serisinin adı muhtemelen Galaxy F olacak.
Samsung'un her yıl güncellediği iki amiral gemisi var. Bunlar da bildiğiniz gibi Galaxy S ve Galaxy Note serileri. 2013 yılında Samsung'un Galaxy F adlı bir başka üst sınıf akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler çıkmıştı. Ancak geride bıraktığımız beş yıl içinde bu konuda hiçbir gelişme olmadı. Şimdi bir kez daha Samsung'un Galaxy F üzerinde çalışmaya başladığı ileri sürüldü.
Çin kaynaklı haberlere bakılırsa Güney Koreli şirket Galaxy F olarak piyasada boy gösterecek üst sınıf bir akıllı telefon serisi hazırlıyor. Şu an için Samsung'un üretim hattında yer aldığı söylenen bu yeni seriyle ilgili çok fazla bilgi yok. Galaxy F'ye yönelik söylentilerin, şirketin katlanabilir akıllı telefon çıkarma hazırlığında olduğu bir dönemde ortaya çıkması enteresan. Zira söz konusu telefonun da amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olacağı belirtilmişti.

Galaxy F(oldable) iddiası

Daha önce Galaxy X olarak geleceği iddia edilen katlanabilir Samsung telefonun Galaxy F olarak sunulabileceği söyleniyor. Foldable (yani katlanabilir) kelimesini ifade ettiği düşünüldüğünde bu iddianın son derece mantıklı olduğu kabul edilebilir. Elbette şu an için elimizde Samsung'un ilk katlanabilir telefonunun gerçekten bu isimle geleceğine yönelik somut bir bilgi yok. Önümüzdeki günlerde Galaxy F serisi ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19214 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim