Anlık Bildirim

Samsung yepyeni tasarıma sahip bir katlanabilir telefon geliştiriyor

Kısa bir süre önce piyasaya sürülen Galaxy Fold'un dayanıklılığı konusunda bazı sıkıntılar yaşayan Samsung, çok farklı form faktörüne sahip yeni bir katlanabilir telefon patenti aldı.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un esnek ekranlı yeni bir katlanabilir telefon geliştirdiği ortaya çıktı. Şirketin yaptığı patent başvurusunda tablet, dizüstü bilgisayar veya akıllı telefon olarak kullanılabilecek bir mobil cihazdan bahsediliyor.
Söz konusu patent başvurusu OLED ve AMOLED ekran üreten Samsung Display tarafından yapıldı. Açıklama kısmında ise ekranın şeklini değiştirerek bir kısmını dokunmatik klavye olarak kullanılabilmesini sağlayan iki menteşeye sahip melez bir cihaz tarif ediliyor.

Masa üstüne kolayca yerleştirilebilecek

Cihazın Surface Pro'dan esintiler taşıyan bir özelliği de var. Arkasındaki stand ayağı sayesinde masa üstüne tıpkı bir dizüstü bilgisayar gibi yerleştirebilecek. Şu an için patentlenen bu cihaz konusunda Samsung kanadından hiçbir resmi açıklama olmadığını da belirtelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim