Anlık Bildirim

Samsung yeni reklam filmlerinde yine Apple'ı hedef aldı

Samsung, yayınladığı üç yeni reklam filmiyle bir kez daha Apple ile dalga geçti. Reklamlarda yeni iPhone'ların en çok eleştirilen noktalarına dikkat çekilirken, Galaxy S9 ise hep bir adım daha önde.
Geçtiğimiz günlerde iPhone X'un düşük LTE indirme hızı gerekçesiyle Apple'ı aşağılayıcı bir reklam filmi yayınlayan Samsung; bu sefer de iPhone'ların kutusundan hızlı şarj aleti çıkmaması, 3.5 mm kulaklık girişinin olmayışı ve kamera performansından dolayı Apple'ı hedef aldı. Üstelik bu sefer üç farklı reklam filmi çekildi. 
"Ingenius" reklam kampanyası dahilinde üç yeni reklam filmi yayınlayan Samsung, Ingenius: Dongle isimli reklamında yeni iPhone'ların 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmamasını eleştirirken, Ingenius: Fast Charger isimli reklam filminde ise iPhone'ların kutusundaki büyük bir eksikliğe atıfta bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz üzere eleştirinin odağı kutu içerisinden hızlı şarj adaptörünün çıkmıyor olması.
Yayınlanan bir diğer reklamda ise Galaxy S9’un iPhone X’dan daha yüksek DxOMark puanı aldığına değiniliyor. İşte Samsung tarafından yayınlanan o reklam filmleri:
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7773 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung reklam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim