Anlık Bildirim

Samsung yeni bir telefon etkinliği yapacak

Mekanizmalı kamera modülü ile Samsung tarihinde bir ilk olacak Galaxy A90 akıllı telefon modelinin 10 Nisan tarihinde tanıtılacağı ifade ediliyor. Etkinlik resmiyet kazandı.

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları haricinde etkinlik yaptığına pek şahit olmuyoruz. Sadece önemli bir yenilik sunan veya yeni bir stratejinin ürünü olan akıllı telefonlar için etkinlik yapılıyor. Diğerleri ise web sitesi üzerinden veya fuar sergilerinde resmiyet kazanıyor.

Galaxy A90 geliyor

Galaxy S10 serisini ve yeni Galaxy A telefonlarını MWC 2019 fuarında tanıtan Samsung aradan uzun bir zaman geçmeden yeni bir etkinlik daha düzenliyor. 10 Nisan itibariyle yeni bir Galaxy telefonu daha göreceğiz.

Henüz etkinlik ile ilgili detaylar mevcut değil ancak önceki iddialara bakarak lansmanın Galaxy A90 üzerinde odaklanacağını söyleyebiliriz. Galaxy A90 modelinin mekanizmalı ve 180 derece dönebilen bir kamera modülü ile geleceği gündemdeydi. Böylece çift kamera hem ön hem de arka kamera işlevi görüyordu.

Diğer bir iddia ise telefonun Snapdragon 855 ve Exynos 9820 yonga seti ile geleceği yönünde. Samsung’un 600$ altında amiral gemisi telefon projesi kapsamında ilk örnek Galaxy A90 olacak. Dayanıklı polikarbonat gövde, düşük RAM ve depolama kapasitesi sayesinde amiral gemi özellikleri daha uygun bir fiyata sunabilecek. Firmanın Çinli fiyat-performans amiral gemileri ile bu şekilde başa çıkmak istediği konuşuluyor.

Diğer taraftan 5.7 inçlik çentikli AMOLED ekran, Exynos 7885 yonga seti, 4GB RAM, 4000mAh kapasiteli batarya, 24MP çözünürlüğünde arka kamera gibi özelliklere sahip Galaxy A40 modeli ile daha düşük donanımlı Galaxy A20e modelinin de etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Tanıtım materyalindeki 3 telefon muhtemelen buna işaret ediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim