Anlık Bildirim

Samsung yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e gönderme yaptı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, iPhone 11'in satışa çıktığı gün yayınladığı reklam filminde, Note 10'un bir özelliğine odaklanarak iPhone 11'e gönderme yaptı.
Akıllı telefon üreticisi Samsung en büyük rakibi Apple'ın yeni nesil iPhone modelleri satışa çıktığı gün yeni bir reklam filmi yayınladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya sürülen Note 10'un kamera yeteneğine odaklanılan reklamda iPhone 11'e göndermede bulunuluyor.

Etkileyici videolar çekilebiliyor

Samsung'un resmi Youtube hesabında paylaşılan reklam filmi, her ne kadar Apple ile ilgili bir ibare barındırmamış olsa da, Note 10'un videolara uygulayabildiği canlı bokeh efektini konu alıyor. Bu özellikle videolara gerçek zamanlı olarak arka planı flulaştırma efekti verilebiliyor. Sonucun ise son derece etkileyici olduğunu belirtmemiz yanlış olmaz.

Birçok iPhone kullanıcısı böyle bir özelliğe ihtiyaç duymadıklarını söyleyebilirler ancak Apple gibi teknoloji konusunda önde gelen bir şirketin en yeni modelinden beklentiler de yüksek. Samsung tarafına gelecek olursak eğer, bu özellik şimdilik Note 10 modellerinde mevcut ve şirket er ya da geç diğer akıllı telefon modellerine de getirecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9281 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, note 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim