Anlık Bildirim

Samsung ve BM sürdürülebilir gelişim programı konusunda ortaklık yapıyor

Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilirlik programı ile ilgileniyorsanız yakın zamanda ayrıntılı bilgiler alabileceğiniz bir Samsung uygulaması indirmeye sunulacak.

Dünyayı daha yaşanabilir bir hale getirmek için Birleşmiş Milletler nezdinde yürütülen sürdürülebilir gelişim programına Samsung da katılıyor. Firma programda yol gösterici olarak yer almayı amaçlıyor.

Global Goals nedir?

Birleşmiş Milletler Gelişim Programı – UNDP kapsamında 17 global hedef belirlenmiş durumda. Bunlar yoksulluk, açlık, küresel ısınma, eşitsizlik gibi pek çok dezavantaj ile mücadeleyi kapsıyor. Program yıllardır bu hedefler için farklı yol haritaları ve tavsiyeler yayınlıyor.

Samsung ise program kapsamında Global Goals adında bir uygulama geliştirdi ve Samsung Galaxy Note 10 serisinde ön yüklü olarak geliyor. Uygulama bu hedefleri kullanıcılara tanıtma ve katkı sağlamak isteyenlere de yol gösterme amacını taşıyor.

Uygulama ayrıca kullanıcıların bu hedeflere doğrudan bağış yapmasını veya reklam izleyerek destek olmasını sağlıyor. Yakın zamanda uygulama diğer Galaxy telefonlarına da gelecek.

Uygulama haricinde Samsung programın temasını taşıyan aksesuarlar da satışa sunmayı planlıyor. Aksesuarlardan elde edilecek gelirlerin bir kısmı programa aktarılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim