Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold'un resmi tanıtım videosu yayınlandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz gün tanıtımını yaptığı ve dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold'un 5 dakikalık bir tanıtım videosu yayınlandı.
Teknoloji devi Samsung 22 Şubat tarihinde gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde bir dizi yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Galaxy S10 serisinin kullanıcılar tarafından merakla beklendiğini biliyoruz ancak, heyecanla beklenen bir diğer modelin ise şirketin ve dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold olduğunu söyleyebiliriz.

Sessiz bir video

Tanıtım etkinliğinde çok fazla detaylı bir şekilde gösterilmeyen Galaxy Fold'la ilgili elimizde sadece bir dakikalık kısa bir teaser görüntüsü mevcuttu. Ancak Güney Koreli şirket katlanabilir akıllı telefonunu tüm detaylarıyla ortaya koyan bir video yayınladı.
Samsung'un resmi Youtube sayfasında paylaşılan bu yaklaşık beş dakikalık video, ilginç bir biçimde herhangi bir konuşma barındırmıyor. Sadece sessizlik içinde cihazın detaylarını gösteren bir kişiyi görüyoruz. Eğer siz de bu 2 bin dolarlık cihazı daha net görmek istiyorsanız, yukarıdaki videoya göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7324 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung katlanabilir akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim