Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy F iki batarya ile gelebilir

Söylentilere göre Samsung'un katlanabilir telefonu her ikisi de 3.100 mAh gücünde olmak üzere iki farklı batarya ile gelecek. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy F, bu yılın en merakla beklenen cihazlarından biri desek bu pek de yersiz olmaz. Bu bakımdan cihazla ilgili her geçen gün bir sürü sızıntı bilgi, söylenti ve tahmin ortaya çıkıyor. Bunlardan biri daha sektöre oldukça yakın kaynaklardan geldi. Söylentilere göre Galaxy F, 2 adet bataryaya sahip olacak.
 
Ortadan ikiye katlanabilen cihazın her iki tarafında da farklı bataryalar yer alacağı ve her iki bataryanın da 3.100 mAh gücünde olacağı söyleniyor. Eğer söylenti doğru ise cihaz toplam 6.200 mAh'lik dev bir batarya kapasitesine sahip olacak ve bu oldukça heyecan verici.
Galaxy F'in yanı sıra Samsung'un bu yıl piyasaya süreceği diğer amiral gemisi cihazı Galaxy S10'un 5G desteğine sahip versiyonunun batarya kapasitesi için de birtakım söylentiler söz konusu. Söylentilere göre cihaz 5.000 mAh'lik dev bir bataryaya sahip olacak. Samsung'un üretim maliyetini düşük tutmak için bu yıl çıkacak olan M Serisi cihazı M20'de ve M30'da kullandığı bataryaları, S10 5G'de de kullanacağı ortaya çıkan söylentiler arasında. Eğer tüm bu söylentiler doğru ise Samsung'un bu yılki amiral gemileri batarya konusunda bir hayli iddialı geliyorlar. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim