Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy Buds adlı yeni kablosuz kulaklığı gelecek ay tanıtılabilir

Samsung'un önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte Galaxy S10 ve katlanabilir telefonunu tanıtması bekleniyor. Şirket AKG'nin üstün ses teknolojisine sahip yeni bir kablosuz kulaklık da tanıtabilir.
Samsung, 20 Şubat tarihinde Galaxy S10 ve diğer tüm yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Güney Koreli şirketin etkinlik kapsamında katlanabilir telefonunu ve bazı yeni giyilebilir ürünlerini de lanse etmesi bekleniyor. AllAboutSamsung isimli web sitesinin haberine göre şirket yeni bir kablosuz kulaklık da duyurabilir.
Yayınlanan raporda Samsung'un Galaxy Buds adlı yeni bir kablosuz kulaklık çıkarabileceği iddia ediliyor. Habere göre kulaklık, kullanıcılara daha zengin bir ses deneyimi sunabilmesi için AKG'nin üstün ses teknolojisine sahip olacak. Ayrıca geçen yılki Gear IconX'in devamı niteliğinde piyasaya sürüleceğini de belirtelim.

Samsung Türkiye'nin web sayfasında göründü

Bunun dışında, cihaz hakkında çok fazla bilgi yok. Ancak kulaklıkların şarj özellikli taşıma kutusu ile geleceği ve kablosuz şarjı destekleyeceği belirtiliyor. Bu arada Galaxy Buds'ın Samsung Türkiye web sitesinde ortaya çıktığını söyleyelim. Garanti bilgilerinin yer aldığı sayfada listelenen kulaklığın iki yıl garantiye sahip olacağı yazıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim