Anlık Bildirim

Samsung katlanabilir telefonuyla ilgili yeni bir görsel paylaştı

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunu hafta içinde düzenleyeceği konferansta ortaya çıkarması bekleniyor. Güney Koreli şirket sosyal medya hesaplarının profil fotoğraflarını bakın neyle değiştirdi
Samsung'un önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği Geliştirici Konferansı'nda katlanabilir akıllı telefonunu ortaya çıkarması bekleniyor. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yok ancak Güney Koreli şirket, Samsung Mobile resmi sosyal medya hesaplarının profil fotoğrafını değiştirerek tansiyonu yükseltti.
Facebook ve Twitter hesaplarının profil fotoğrafı, Samsung logosunun ikiye katlandığını gösteren bir resimle değiştirildi. Konferans bu hafta içinde gerçekleşeceği için detayları çok kısa bir süre içerisinde öğrenebileceğiz. Ancak yayınlanan görselin kesin olarak katlanabilir telefonun lanse edileceği anlamına gelmediğini de unutmamak lazım.
Rapora göre Samsung telefonu ortaya çıkaracak ancak ne kadar aşama kaydettiğini göstermek ve müşterilere nihai cihazın neye benzeyeceğine dair fikir vermek için sadece çalışan bir prototip sergileyecek.

İlk katlanabilir telefon FlexPai oldu

Geçtiğimiz hafta Bloomberg tarafından yayınlanan bir haberde, Samsung’un katlanabilir akıllı telefonunun 2019'un ikinci çeyreğinde piyasaya sürülebileceği belirtilmişti. Bu da Samsung fanlarının biraz daha beklemek zorunda kalacakları anlamına geliyor.
Bu arada Samsung, katlanabilir akıllı telefon çıkaran ilk şirket olamayacak. Çünkü bu unvana geçtiğimiz günlerde FlexPai isimli katlanabilir telefonunu duyuran Royole isimli şirket sahip oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12482 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim