Anlık Bildirim

Samsung kablosuz powerbank ürünü ortaya çıktı

Samsung bu hafta piyasaya çıkması beklenen Galaxy S10 serisinin yanında özel hediyeler hazırlıyor. Bunların arasında kablosuz bir şarj istasyonu da bulunuyor. Ürün henüz duyurulmadı.

Samsung’un Galaxy S10 amiral gemi serisini tanıttığı etkinlikte kablosuz bir powerbank beklentisi vardı ancak bu gerçekleşmedi. Bununla birlikte resmi satışlar başlamadan önce Samsung ürün sayfasını hazırladı.

Samsung EB-U1200CPEGUS özellikleri

EB-U1200CPEGUS model numaralı Wireless Charger Portable Battery ürünü gittiğiniz her yerde kablosuz olarak akıllı telefonlarınızı şarj etmenizi sağlıyor. Muhtemelen ürün Qi standardını temel alıyor ve Samsung harici akıllı telefonlar ile de kullanılabiliyor.

10000mAh kapasiteli olan taşınabilir şarj istasyonu ürün uyumlu GalaxyS10 ve diğer telefonlarını bir veya iki kere tam olarak şarj edebiliyor. Henüz detaylar belli değil ancak belirli bir seviyede hızlı şarj desteği sunduğu da tahmin ediliyor.

Ürün Samsung ABD sayfasında listelenmeye başladı ancak İngiltere’de Galaxy S10 serisi ile hediye olarak verileceği ifade ediliyor. Beklentiler Wireless Charger Portable Battery ürününün 60$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkacağı yönünde.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim