Anlık Bildirim

Samsung dört farklı Galaxy Note 10 modeli çıkaracak

Samsung, Ağustos ayında merakla beklenen Galaxy Note 10'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre amiral gemisi telefonun dört farklı varyantı olacak.
2019, Samsung'un rekor sayıda akıllı telefon çıkardığı bir yıl olacak gibi görünüyor. Daha Nisan ayındayız ve Güney Koreli şirket şu an dört Galaxy S10 modeli de dahil olmak üzere dünya genelinde 10 cihaz tanıttı. Şimdi ise Galaxy Note 10'un dört farklı varyantı olacağına dair haberler geliyor.
Yayınlanan yeni bir rapora göre Note 10'un iki 5G, iki de LTE modeli olacak. ETNews’e göre, LTE varyantları 6.28 inç ve 6.75 inç ekranlarla piyasaya sürülecek. Küçük varyant üç arka kamera ile donatılırken büyükte dörtlü kamera sistemi yer alacak. Ayrıca 5G'li varyantların LTE versiyonlarına çok benzeyeceği, ana farkın 5G modem olacağı bildiriliyor.

8 Ağustos'ta tanıtılabilir

Galaxy Note 10'un 5G bağlantısını destekleyen versiyonları tasarım açısından ufak tefek değişiklikler içerecek. Ayrıca ekran boyutları 6.28 inç kadar küçük olmayabilir. ETNews ayrıca Samsung’un Note 10'u 8 Ağustos’ta tanıtılacağını söylüyor. Önceki raporlarda Note 10'un tuşsuz bir tasarıma sahip olacağı ve Ağustos sonu ya da Eylül başında satışa sunulacağı iddia edilmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22758 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim