Anlık Bildirim

Samsung, bu sefer de Galaxy Note 9'la iPhone X'u hedef aldı!

Samsung, Ingenius: Power ve Ingenius: Pen isimli yeni reklam filmlerinde hem Galaxy Note 9'un dikkat çekici özelliklerini tanıttı, hem de iPhone X ile dalga geçti.
Daha önce Galaxy S9'un yüksek LTE hızı, kamera performansı gibi öne çıkan özellikleriyle iPhone X'u yerden yere vuran Samsung, bu sefer de Galaxy Note 9 ile iPhone X'u hedef aldı. Samsung'un Ingenius: Power ve Ingenius: Pen isimli yeni reklam çalışmalarında Galaxy Note 9'un S Pen özelliklerine ve performansına dikkat çekiliyor. 
"Power" olarak adlandırılan ilk reklamda Apple Store'a giren bir müşteri, Genius Bar çalışanına Galaxy Note 9'un "gerçekten güçlü" bir telefon olduğunu söylüyor. Bunun üzerine kendi düşüncesini paylaşan Genius Bar çalışanı, iPhone X'un yüz tanıma özelliğine dikkat çekiyor. Müşterinin yüz tanıma özelliğinin Galaxy Note 9'da da bulunduğunu söylemesiyle birlikte afallayan Genius Bar çalışanı, yeni iOS 12 ile birlikte 32 kişiye kadar FaceTime özelliğinin geleceğini söyleyerek kendini savunsa da müşterinin "Buna neden ihtiyacım olsun ki?" yanıtını vermesi, Genius Bar çalışanına oldukça zor anlar yaşatıyor.
Ingenius: Pen adlı reklam filminde de benzer bir senaryo hazırlayan Samsung, iPhone X'un stylus kalem desteğine sahip olmamasıyla alay ediyor. 
Apple Store'a giren bir müşteri, Genius Bar çalışanına Galaxy Note 9 ile birlikte gelen S Pen ve Apple Pencil arasında ne gibi farklar olduğunu soruyor. Çalışan, Apple Pencil'ın yalnızca iPad'ler ile uyumlu olduğunu söyleyince müşteri bu sefer de "Peki ya telefonumda ne kullanabilirim?" diye soruyor. Hal böyle olunca da Genius Bar çalışanı, parmağınızı kullanabilirsiniz, bunun için on parmağımız var şeklinde bir yanıt veriyor. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8173 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim