Anlık Bildirim

Samsung Z şeklinde katlanabilen akıllı telefon patenti aldı

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, ikiye katlanan akıllı telefon modeli Galaxy Fold'u tekrar piyasaya sürmeye hazırlanırken, Z şeklinde katlanan telefon patenti aldı.
Geçtiğimiz günlerde bir başka Güney Koreli teknoloji şirketi olan LG'nin Z şeklinde katlanabilen bir akıllı telefon patenti aldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ortaya saçılan bilgilere göre LG'nin rakibi Samsung da bu yolda ilerliyor.

Daha büyük ekran sunacak

LetsGoDigital tarafından ortaya çıkarılan Samsung patenti, şirketin Z şeklinde katlanabilen bir akıllı telefon planının olduğunu ortaya koyuyor. Geçtiğimiz aylarda tanıttığı ikiye katlanabilen Galaxy Fold'da yaşanan hayal kırıklığından sonra ortaya çıkan bu patentin ise uygulanabilirliği soru işareti. Zira şirket henüz Galaxy Fold'daki hataları düzeltme çabalarında ve cihazın tam olarak hangi tarihte tekrar piyasaya sürüleceği bile belli değil.
Z şeklinde katlanabilecek olan bu akıllı telefon tasarımı, kullanıcılara daha büyük bir ekran sunmak için geliştirilmiş. İlk bakışta çok fonksiyonlu ve işlerimizi kolaylaştıracak bir cihaz gibi görünse de, gerçek hayata uyarlanmasının ne denli başarılı olacağı tartışma konusu. Huawei'nin de katlanabilir akıllı telefon modelinin henüz piyasaya sürülmediğini düşünecek olursak, hangi şirketin katlanabilir teknolojiye sorunsuz bir şekilde geçiş yapacağını ise önümüzdeki süreç gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4689 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, huawei ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim