Anlık Bildirim

Samsung : Özel bir fonksiyona sahip yenilikçi bir akıllı telefon yolda

Samsung : Özel bir fonksiyona sahip yenilikçi bir akıllı telefon yolda

Samsung'un MWC 2015 başlangıcında yapacağı resmi etkinliği için meraklı bekleyiş devam ederken, Galaxy S6 amiral gemi modelinin tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Samsung da üstü kapalı ifadelerle heyecan uyandırmaya devam ediyor. 

Samsung uluslararası ilişkiler şefi Robert Yi, dünkü mali rapor toplantısında özel fonksiyona sahip yenilikçi bir premium akıllı telefon piyasaya süreceklerini açıkladı. Yi bu cihazın adını ve piyasa tarihini ise açıklamadı. Yi ayrıca firmasının metal kasa üretiminde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadığını, liderliklerini de Super AMOLED ekranlı ve metal alaşımlı ürünlerle sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. 

Yi'nin sözlerinden yola çıkarak bahse konu akıllı telefonun Galaxy S6 olacağı tahmin ediliyor. Özel bir fonksiyonun ise ne olacağı konusunda bir fikir yok. Ancak cihazın butonlar da dahil olmak üzere metal alaşımlı kasaya sahip olacağı iddia ediliyor. Samsung Galaxy A serisi ile bunun ilk işaretlerini zaten vermişti.

Galaxy Note Edge konseptinin devam edeceğine dair de işaretler mevcut. Yi toplantıda A3 adlı esnek AMOLED ekran üretim tesisisinin talebe cevap verecek şekilde tam kapasite çalıştığını dile getirdi. Bu bakımdan gündeme gelen Galaxy S Edge akıllı telefonunun da 2 Mart'taki etkinlikte tanıtılması olası. Bunun yanında Galaxy S6 olduğu iddia edilen yeni bir çalışma görseli daha internette paylaşılmış durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1294 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim