Anlık Bildirim

Samsung Nijerya, iPhone üzerinden tweet attığı anlaşılınca hesabını kapattı

Samsung Galaxy Note 9’un SuperAmoled ekran teknolojisi ile ilgili bir tweetin iPhone üzerinden atıldığı fark edilince, paylaşımın sahibi Samsung Nijerya Twitter hesabını kapattı.
Samsung Nijerya, iPhone üzerinden tweet attı Tam Boyutta Gör
Dün akşam saatlerinde Samsung Nijerya, Galaxy Note 9 modelinin SuperAmoled ekranını tanıtan bir tweet atmıştı. Daha sonrasında ünlü YouTube yayıncısı MKBHD tarafından, tweetin iPhone üzerinden atıldığı fark edildi. Bunun üzerine olay sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

Twitter hesabını kapattılar

“iPhone için Twitter” yazısıyla birlikte görülen tweet, kısa süre sonra silindi. Bununla yetinmeyen Samsung Nijerya, Twiter hesabını tamamıyla kapattı. Sabah saatlerine doğru hesap tekrar açıldı ancak haber çoktan büyük bir kitleye yayılmıştı. MKBHD’nin yaptığı paylaşım altına konuyla ilgili birçok mesaj geldi. Bunlardan en ilginci Luca Hammer isimli kullanıcının paylaştığı, Samsung Nijerya hesabının analizini içeren görseller. Luca Hammer’ın paylaşımına göre görünen o ki Samsung Nijerya ilk defa iPhone kullanmamış. Hesap üzerinden atılan son 3200 tweetin 331 tanesi iPhone için Twitter kullanılarak paylaşılmış.

Samsung Nijerya, iPhone üzerinden tweet attı Tam Boyutta Gör

Benzeri olaylar daha öncesinde de yaşanmıştı. Örneğin Wonder Woman filminin yıldızı Gal Gadot, Huawei Mate 10 Pro modeliyle ilgili bir tweeti iPhone üzerinden atmıştı. Hatta birkaç yıl önce iPhone 6’nın bükülmesiyle dalga geçen LG, o tweeti de iPhone üzerinden paylaşmıştı. Kısacası “iPhone için Twitter” bilgilendirmesi birçok firmayı eğlenceli bir duruma sokmayı başardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16719 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim