Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığının sızdırılması tableti açığa çıkardı

Samsung'un yaklaşan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı Galaxy Tab S3'ün el kitapçığının sızdırılması, S Pen fonksiyonları da dahil olmak üzere cihazı birçok yönüyle açığa çıkardı.
Samsung, Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde 26 Şubat tarihli bir basın etkinliği düzenleyecek. Şirket yeni bir amiral gemisi akıllı telefon duyurmayacak ancak el kitapçığı sızdırılmış yeni Galaxy Tab S3 tabletini tanıtmasını bekliyoruz.
El kitapçığı, S Pen entegrasyonu da dahil olmak üzere yaklaşmakta olan tabletle ilgili bazı önemli bilgileri ortaya koyuyor. S Pen, basit bir stylus kalem olmayacak, ancak kullanıcıların keyif alması için gelişmiş özellikler sunacak.
Sızdırılan ekran görüntüleri, yaklaşan tabletin tasarımı, kullanıcı deneyimi ve bazı kullanışlı fonksiyonlarını ortaya koymuş durumda. Galaxy Tab S3, alt ve üst kısımda ikişer hoparlöre sahip olacak ve bu da toplam hoparlör sayısını 4'e çıkarıyor. Böylece tablet daha iyi bir ses deneyimi sunacak.

USB Type-C ve Android Nougat

Samsung, Galaxy Tab S3'e geçen yıl piyasaya çıkan birçok akıllı telefonda gördüğümüz bir bağlantı noktası olan USB Type-C portunu entegre etmiş. Cihaz kutudan Android 7.0 Nougat sürümüyle çıkacak. El kitapçığı ayrıca yeni tabletteki tüm tuşlar ve bağlantı noktalarının yanı sıra  mikrofon, SIM kart tepsisi, Home butonundaki parmak izi sensörü ve yan taraftaki güç düğmesini ortaya çıkarıyor.
Aynı zamanda yan taraftaki klavye yuvası bağlantı noktasını, GPS anteninin konumunu, arka kamerayı ve flaşı da görüyoruz. Galaxy Tab S3, fotoğraf ve notlar gibi kişiye özel içerikleri ve uygulamaları korumak için Güvenli Klasör (Secure Folder) özelliğine sahip olacak.
Tablet, cihaz açık olmadan S Pen kullanılarak ekranda yazı yazılabilmesi için "Screen Off Memo" özelliğiyle geliyor. Kullanıcılar ayrıca S Pen'i ekranın üzerine getirerek, not oluşturmak, ekranda yazı yazmak ve daha fazlasını yapmak için Air komut panelini açabilecekler. Resimlerden anlayabildiğimiz kadarıyla, S Pen'in tablet üzerinde özel bir yuvası olmayacak ve harici bir aksesuar olarak sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3865 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, s pen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim