Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9'un piyasaya çıkış tarihi sızdırıldı

Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki ay gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtması bekleniyor. S9 serisinin satışa sunulacağı tarih de ortaya çıktı.
Samsung geçtiğimiz hafta CES 2018'de Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin önümüzdeki ay gerçekleşek 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtılacağını doğrulamıştı. Şirketin akıllı telefonun tanıtım tarihini teyit etmesi bekleniyor. Görünüşe bakılırsa Galaxy S9 serisinin çıkış tarihi önemli bir kılıf üreticisinin C düzeyinde bir yöneticisi tarafından açığa çıkarılmış durumda.
Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass (@evleaks) Galaxy S9'un çıkış tarihini bahsi geçen C düzeyindeki yöneticiden öğrendiğini söyledi. İsmi açıklanmayan yönetici Samsung'un akıllı telefonu 26 Şubat tarihinde MWC 2018'de tanıttıktan sonra 1 Mart itibariyle ön sipariş almaya başlayacağını iddia ediyor. Galaxy S9'un piyasaya çıkış tarihi ise 16 Mart olacak.

Galaxy S9, S8 serisinden bir ay erken tanıtılacak

Zaman çizelgesi mantıklı görünse de henüz bu tarihler resmen onaylanmadığı için kesin konuşmamakta fayda var. Galaxy S9 önceki modelden yaklaşık bir ay erken tanıtılacak.
Samsung Galaxy S8'i geçen yıl 29 Mart'ta New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikle tanıtmış ve hemen ertesi gün ön sipariş almaya başlamıştı. Şirket akıllı telefonu 21 Nisan'da ABD ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki diğer pazarlarında satışa sundu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5411 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim