Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 sızıntıları daha da netleşmeye başladı

Samsung Galaxy S9 modeli beklentilerin aksine Galaxy S8 ile hemen hemen benzer bir ön panel tasarım çizgisine sahip olacak. Yani kasa-ön panel oranı pek değişmiyor.

Şubat ayı sonlarında devler sahnesine çıkması beklenen Samsung’un yeni Galaxy S9 amiral gemi akıllı telefon serisi ile ilgili sızıntılar daha kaliteli görseller ile desteklenmeye başladı.

Eski tasarım korunuyor

Son olarak Onleaks ekibi tarafından sızdırılan yeni görseller ve Samsung SoundCamp uygulamasına yapılan yeni güncellemede yer alan çizim görselleri tasarım açısından detayları netleştiriyor.

Daha önce iddia edildiğinin aksine Samsung Galaxy S9 serisinde yüzde 90 civarında bir ekran-kasa oranı olmayacak gibi görünüyor. Alt ve üst kenarlar Galaxy S8 serisi ile hemen hemen aynı. Belki çok az bir miktar incelmiş olabilir. Zaten Iris tarayıcısının 3MP çözünürlüğe yükseltildiği iddialarında sensörün üst çerçevenin inceltilmesine olanak tanımadığı ayrıntısına değiniliyordu.

Ön panel fazla değişmediği için en büyük değişikliğin arkada olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce eleştirilen yan kısımdaki parmak izi okuyucu bu kez kameranın hemen altına konumlanıyor. Böylece ulaşması daha kolay ve ayrıca kamera lensi de kirlenmemiş olacak.

 

Samsung Galaxy S9 sızıntıları daha da netleşmeye başladı Tam Boyutta Gör

Galaxy S9 modelinin beklenen özellikleri 5.8 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte ekran, tek arka kamera, 4GB RAM, 64GB kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya ve Exynos 9810/Snapdragon 845 yonga seti şeklinde sıralanıyor.

Galaxy S9 Plus ise kendisini biraz daha önce çıkaracak zira çift kamera yanında 3500mAh kapasiteli batarya, 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi sunulacak. Bu bakımdan fiyat anlamında Galaxy S8 Plus modelinden biraz daha yüksek olması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6524 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim