Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin güncelleme dönemleri değişti

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin Android güvenlik güncellemeleri döneminde değişiklik yaptı. Bu cihazlar artık üç aydan daha uzun bir sürede güncelleme alacaklar.
Samsung'un telefonları üç farklı güncelleme kategorisine ayrılıyor. En yeni telefonlar (olması gereken) aylık güvenlik güncellemeleri alır, diğer modeller üç aylık güncellemeler alır ve Samsung'un hala desteklediği en eski modeller ise “normal” güvenlik güncellemeleri grubuna girer. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge bugün üçüncü ve son kategori içine düştüler.

Güncelleme dönemi uzadı

Peki bunun anlamı ne? Hala üç yaşında olan Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge kullanıyorsanız, güncellemeleri artık eskisi kadar sık göremeyebilirsiniz. Samsung'un sitesi üzerinden de yayınladığı üzere, artık bu cihazları kullananlar, güvenlik güncellemelerini üç aydan da fazla bir süre sonra alabilecekler.
Garip olan şey ise, 2016'da piyasaya sürülen Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinden 3 ay sonra satışa sunulan Galaxy S7 Active modelinin ise her ay güvenlik güncellemesi alacak olması. Bu nedenle  Galaxy S7 Active için 2016 yılında piyasaya sürülen ve listenin ilk kategorisinde yer alan tek cihaz diyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11247 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim