Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S11 spektrometreli kamera sistemi ile gelecek

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonunun kamerası ile ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Galaxy S11'in kamera sisteminde dahili bir spektrometre yer alacak.
Güney Kore'den gelen haberlere göre MecaTech Systems, Samsung Galaxy S11'in periskop kamerasında kullanılacak test soketlerinin gönderimine başladı. Bu numuneler, üretici bileşen sevkiyatına başlamadan önce donanımın son kontrolünü yapmak için kullanılıyor.
Samsung yeni amiral gemisi telefonunda, 108 megapiksel çözünürlüğe sahip ISOCELL Bright HMX görüntü sensörüne yer verecek. Akıllı telefonun dörtlü arka kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 5x optik zoom özelliğine sahip olacak.

Spektrometreli kamera sistemi

Gelen son bilgilere göre Galaxy S11'in kamera sisteminde, kızılötesi ışık kullanarak nesnelerin kimyasal bileşimini, meyvelerdeki şeker oranını ve genel besin değerini tespit edebilecek dahili bir spektrometre (tayfölçer) bulunacak.
Spektrometre ayrıca nabız ve stres seviyesini, deri altı yağ oranını, ciltteki nemi ölçebilecek ve durumu iyileştirmek adına gerçek zamanlı önerilerde bulunabilecek. Samsung Galaxy S11'in 18 Şubat 2020 tarihinde tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim