Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S11 ile ilgili ilk ayrıntılar ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya süreceği yeni nesil Galaxy S modelleri ile ilgili ilk sızıntılar yayınlandı. İşte Galaxy S11 modellerinin detayları.
Akıllı telefon üreticisi Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S11 serisi ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. Sızıntılar ise Samsung duyumları konusunda güvenilir bir sicile sahip olan Ice universe (@UniverseIce) Twitter hesabından paylaşıldı.

Kod adı Picasso olacak

Ice universe her şeyden önce S11 modelinin kod adının Picasso olduğunu iddia ediyor. Şu an piyasayda olan Galaxy S10 modeli ise aynı şekilde Beyond kod adını kullanmış ve  Galaxy S10e için Beyond0, Galaxy S10 için Beyond1 ve Galaxy S10 + için Beyond2 isimlendirmesi ile sızmıştı. Numaralandırma sisteminin Picasso için de aynı şekilde kullanılıp kullanılmadığı ise henüz belli değil.
Sızıntıda ayrıca, Galaxy S11'in henüz detayları belli olmamasına rağmen önemli bir kamera yükseltmesiyle geleceğini iddia ediyor. Büyük olasılıkla Galaxy S11, bir ToF sensörü de dahil olmak üzere yaklaşan Note 10 modeli gibi dört kamera kurulumu ile gelecek. Ekranda yer alan kamera deliği ise daha küçük ve Tıpkı Note 10'da olacağı gibi ekranın ortasında yer alacak. Son olarak da Galaxy S11'in Android Q işletim sistemi ve One UI 2.x arayüzü ile geleceği de belirtilmiş. Galaxy S11 serisinin tanıtımının ise 2020 yılının Şubat ayında yapılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29466 kez okundu.
16 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, detaylar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim