Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S10'un ambalajını çevre dostu hale getirdi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, sadece teknoloji üretmekle kalmıyor, aynı zamanda çevreye önem veren projeler de planlıyor. Bunun son örneği ise Galaxy S10 modellerin çevre dostu ambalajları.

Samsung, Galaxy S10'un ambalajını çevre dostu hale getirdi Tam Boyutta Gör

Samsung, yeni nesiller için daha yeşil bir gelecek yaratma çabasının bir parçası olarak plastik ve vinil yerine çevresel açıdan sürdürülebilir malzemeler kullanan basit, çevre dostu bir paketleme ile donattı.

Çevre dostu olmaya devam edeceğiz

Akıllı telefonların kutuları ve iç ambalajları, çevresel ayak izlerini azaltacak ve daha az kaynak tüketecek şekilde yeniden tasarlandı. Önceki cihazların ambalajlarında bir kutu kılıfı manşeti, bir tutucu tepsi ve bir alt kutu bulunurken, Galaxy S10'da sadece alt kutu olacak. Diğer çevre dostu ayarlamalar arasında plastik bağların kağıt malzemelerle değiştirilmesi ve akıllı telefonların şarj cihazlarının, plastik koruyucu bir film gerektiren parlak bir yüzey yerine, mat ile donatmayı içeriyor.

Samsung, Galaxy S10'un ambalajını çevre dostu hale getirdi Tam Boyutta Gör

Samsung, mobil cihazların ambalajında yıllardır çevre dostu malzemeler kullanımını sürekli olarak artırıyor. Şirket, 2013 yılında, tamamen atık kağıttan yapılmış ilk yüzde 100 geri dönüştürülmüş ambalajı piyasaya sunmuştu. Samsung Electronics Mobil İletişim Güvenilirlik Grubu Başkan Yardımcısı Ilseob Baek konuyla ilgili olarak: "Galaxy S10 serisinin tasarım aşamasından, çevre dostu ambalaj malzemeleri geliştirmeye büyük önem verdik. Daha fazla üründe çevre dostu malzemeler kullanarak gezegenimizi daha sürdürülebilir hale getirmek için uluslararası çabaları desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim