Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 serisi, 25W hızlı şarj ve süper gece modu güncellemesi alacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Galaxy S10 serisi için 25W hızlı şarj desteği ve süper gece modu içeren bir güncelleme yayınlayacak.
Samsung Galaxy S10 serisi, 25W hızlı şarj ve süper gece modu güncellemesi alacak
 
Samsung'un en yeni Galaxy S10 serisi akıllı telefonları yakında 25W hızlı şarj desteği alacak. Bu açıklamalar, ülkede düzenlenen son basın toplantısında Samsung Büyük Çin Bölgesi Başkanı tarafından açıklandı. Şu anda, Galaxy S10 , Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e modelleri yalnızca 15W'a kadar kablolu hızlı şarjı destekliyor. 25W'lık hızlı şarjın yanı sıra, üç Galaxy S10 cihaz da düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekimi için yeni bir süper gece modu alacak.

Ayrı şarj cihazı gerektirecek

Yeni yazılım güncellemesi kullanıma sunulduktan sonra, Galaxy S10 serisi akıllı telefonların şarj edilmesi daha az zaman alacak. Aslında daha hızlı şarj özelliğini kullanmak için, kullanıcılar, telefonlarla birlikte verilen şarj cihazı yalnızca 15W'a kadar şarjı desteklediğinden ayrı bir güç adaptörü satın almak zorunda kalacaklar.

25W Süper Hızlı şarja ek olarak, Samsung'un Galaxy S10 serisine Süper Gece Modu getirmeye çalıştığı söyleniyor. Ancak, bu özelliğin 25W hızlı şarj etmeyi sağlayacak aynı güncellemenin bir parçası olup olmadığı açık değil. Güncellemelerin Nisan ayında kullanıcılara sunulmaya başlanacağı da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26540 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim