Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10+ çift selfie kamerası ile gelebilir

Kore kaynaklı yeni bir rapora göre üç varyant olarak gelmesi beklenen Galaxy S10'un en üst versiyonunda çift ön kamera yer alacak. Amiral gemisi hakkında son bilgiler haberimizde...
Samsung Galaxy S10'un, şirket içerisinde Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 kod adı altında geliştirilen üç farklı varyant olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Beyond 0 yeni amiral gemisinin uygun fiyatlı versiyonu olacak. İkincisi üst-orta sınıf, sonuncu modelin ise üç kameralı tepe model olacağı söyleniyor.
Sadece Galaxy S10+ (yani Beyond 2) modelinde üç arka kamera göreceğiz. En son söylentilere göre cihaz aynı zamanda çift ön kameraya da sahip olacak. Ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve 3D yüz tanıma teknolojisi de içerecek olması bu varyantı daha da pahalı hale getirecek.

Galaxy S10 serisi MWC 2018'de tanıtılabilir

Koreli The Bell isimli internet sitesine konuşan endüstri kaynakları, akıllı telefonun çift selfie kamerası ile geleceğini söyledi. Şimdilik S10 serisinin en üst modelinde yer alacak bu kamera yapılandırması ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak muhtemelen Galaxy A8 (2018) modelinde gördüğümüz gibi 16 MP + 8 MP'lik iki sensöre sahip olması bekleniyor.
Samsung Galaxy S10 serisi önümüzdeki yıl MWC 2018'de tanıtılabilir. Dolayısı ile akıllı telefon ile ilgili detayların ortaya çıkması için önümüzde uzunca bir zaman var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6916 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim