Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S serisini sonlandırabilir

Samsung Mobile'ın bir numaralı ismi Dong-jin Koh, şirketin bir sonraki amiral gemisinin "Galaxy S" olarak gelmeyebileceğini söyledi. Önümüzdeki yıl Galaxy S10 yerine Galaxy X ile tanışabiliriz...
Samsung, Galaxy S9'u resmen tanıttığına göre artık şirketin bir sonraki amiral gemisi hakkında, özellikle de muhtemel isim değişikliği söylentileriyle ilgili konuşmaya başlayabiliriz.
Şirketin mobil bölümünün başında bulunan Dong-jin Koh, Barcelona'daki MWC 2018 etkinliğinde, Galaxy S isimlendirme politikasından vazgeçmelerinin gerçekten mümkün olduğunu söyledi. Hatırlayacağınız üzere bu yılın başlarında ortaya çıkan raporlarda, Samsung'un Galaxy serisini korumaya devam edeceği ancak S harfini ortadan kaldırma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilmişti.
Samsung yöneticisi her ne kadar Kore Times'a bunun şimdilik bir öneri olduğunu ve henüz karar verilmediğini söylese de şirketin gerçekten de böyle bir planının olduğunu açığa çıkarmış gibi görünüyor. Dong-jin Koh kendisine yöneltilen "Bir sonraki Galaxy S modelinin ismini değiştirme planınız var mı?" sorusuna "Galaxy ismi kalacak olsa da S ibaresini veya numaralandırma sistemini korumamız gerekip gerekmediğini düşünüyoruz" dedi.

Samsung Galaxy X ihtimal dahilinde

Şirkete yakın kaynaklar Samsung'un, yeni isimlendirme stratejisinin bir parçası olarak, 2019 yılının başında gelmesi beklenen Galaxy S10'u Galaxy X olarak çıkarabileceğini söylüyor. Ancak iPhone X ile benzerliği göz önüne alındığında bu değişikliğin tüketiciler tarafından pek olumlu karşılanmama ihtimali var.
Samsung'un yeni nesil amiral gemisi için Galaxy X ismini kullanıp kullanmayacağını zaman gösterecek olsa da şu an için Güney Koreli tekonoloji devinin yol haritasındaki en önemli şeyin, yaz aylarında gelmesi beklenen güncellenmiş Note modeli olduğu kesin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4780 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim