Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'daki S Pen bir kalemden fazlasını sunacak

Galaxy Note 9'daki S Pen, kalem olarak kullanılmasının yanında müzik çaları kontrol edebilecek ve fotoğraf çekmek için zamanlayıcıyı harekete geçirmek için kullanılabilcek.
Samsung Galaxy Note serisini Galaxy S serisinden ayıran belirleyici özelliklerden biri de genellikle daha büyük bir ekrana ve S Pen isimli bir stylus kaleme sahip olması. Hatta, S Pen'in tüketicileir Note serisi telefon kullanmaya yönelten başlıca nedenlerden biri olduğunu bile söyleyebiliriz.
Samsung yıllar geçtikçe S Pen'in yeteneklerini geliştirme konusunda çok fazla şey yapmadı ancak bu durum Galaxy Note 9 ile değişebilir. Sızıntıları ile tanıdığımız Ice Universe isimli Twitter hesabı, Note 9'daki S Pen'in yeni özelliklerinden birinin müzik çaları kontrol edebilmesi olacağını öne sürdü.

S Pen bir Bluetooth kontrolcüsü olacak

Rapora göre Note 9'da yer alacak S Pen, Bluetooth özellikli bir cihaz olacağı için kalem olarak kullanılmaktan daha fazlasını yapabilecek. Haberin başında da belirttiğimiz gibi müzik çaları kontrol edebileceği gibi aynı zamanda kamera için uzun mesafeli bir zamanlayıcı olarak da kullanılabilecek.
Söz konusu bilgiler doğruysa ve bu tür özelliklere önem veriyorsanız Galaxy S9 satın almak yerine Note 9'un çıkmasını bekleyebilirsiniz. İddiaların gerçekliği konusunda şu an kesin bir şey söylemek zor ancak Samsung kısa bir süre önce 9 Ağustos tarihinde yapılacak Note 9 lansman etkinliğinin davetiyelerini gönderdi. Dolayısı ile tüm detayları resmi ağızdan öğrenebilmemiz için önümüzde çok uzun bir süre yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim