Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9 için ilk yazılım güncellemesi yayınlandı

Samsung geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi için ilk yazılım güncellemesini çıkardı. Peki Galaxy Note 9 için yayınlanan ilk güncelleme cihaza hangi özellikleri getiriyor?
Samsung kısa bir süre önce piyasaya sürülen Galaxy Note 9 amiral gemisi için ilk yazılım güncellemesini yayınladı. Söz konusu güncelleme manuel modda 0.2 veya 0.4 saniyelik kayıt yapılmasına olanak sağlayan yeni bir Süper Ağır Çekim kamera modu getiriyor.
Güncellemenin aynı zamanda Google'ın Android işletim sistemindeki çeşitli güvenlik açıklarını gideren Ağustos güvenlik yamasını içerdiğini de belirtelim. N960FXXU1ARH5 sürüm numarası ile gelen yazılım güncellemesinde başka hiçbir yeni özellik yok.

Galaxy Note 9 ülkemizde satışa sunuldu

İlk yazılım güncellemesi Galaxy Note 9'lara OTA aracılığı ile gönderilecek. Amiral gemisi akıllı telefon Türkiye'de satışa sunulmuş durumda. Cihazın 6 GB RAM / 128 GB dahili hafızalı modeli 6.499 TL fiyat etiketine sahip. 8 RAM / 512 GB depolama alanına sahip varyantı satın almak isteyenlerin ise 7.499 TL gibi bir rakam ödemesi gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim