Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'a kamera performansını yükselten güncelleme

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, piyasadaki en iyi kameraya sahip akıllı telefonlardan biri olan Galaxy Note 9'un kamera yeteneklerini daha da geliştirecek bir güncelleme yayınladı.
Samsung, en son amiral gemisi olan Galaxy Note 9'un kamera performansını geliştirmeye odaklanmış yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Yaklaşık 302 MB boyutundaki sistem yazılımı güncellemesi (N960FXXU2ARI9) Note 9'un 1 Eylül tarihli güvenlik yaması ile birlikte geliyor.
Güncelleme notlarına göre "arkadan aydınlatmalı koşullarda yüzlerin parlaklığı" ve “gündüz/gece HDR kontrol doğruluğu” da dahil olmak üzere cihazın kamera işlevselliği bir tık artırıldı. Note 9 piyasadaki en iyi kameraya sahip akıllı telefonlardan biri. Bu güncelleme sayesinde akıllı telefonun fotoğrafçılık yetenekleri daha da iyi hale getirilmiş oldu.

Güncelleme dağıtılmaya başlandı

Kamera performansını yükseltmeye yönelik sistem yazılımı güncellemesi henüz tüm Note 9'lara ulaşmadı. Şimdiye kadar sadece Almanya'da yayınlandığı belirtildi. Söz konusu güncellemenin dünya genelindeki diğer ülkelerde kullanıma sunulması biraz zaman alacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8809 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim