Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 7'deki sorunu buldu, paylaşmaya hazırlanıyor

Mobil teknoloji dünyasında yılın en büyük sürprizi oldu Galaxy Note 7'nin çıktığı gibi sorunlarla boğuşması ve ardından hayatına son verilmesi. Samsung hazırlıkları tamamladı, açıklamak üzere.
Geride bırakmaya hazırlandığımız 2016 yılının teknoloji dünyası adına belki de en büyük hayalkırıklığı, Samsung Galaxy Note 7'nin patlamasıydı. Piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra yanmaya, patlamaya bağlı sıkıntıların baş gösterdiği telefon güvenli olanlarla değiştirilmiş ancak onların da sorunlu çıkmasıyla birlikte Samsung, telefona son vermişti.
Güney Koreli şirket adına talihsiz süreçdeki sevindiri gelişme ise pek çok kullanıcının firmaya sadık kalması ve Galaxy S7 Edge teklifini kabul etmesi oldu. Tüm dünyada piyasaya sunulan yaklaşık 3.06 milyon telefonun büyük oranda toplandığı süreç devam ederken, Samsung mühendisleri de kapalı kapılar ardında sorunun kaynağına inmekle meşgul. Sektör içerisindeki genel görüş problemi pil veya hızlı şarj sisteminin yönetimi üzerinde şekillendirirken, resmi olarak şu ana kadar yapılmış herhangi bir açıklama yok.
Samsung, Galaxy Note 7'deki sorunu buldu, paylaşmaya hazırlanıyor
 
Yıl sona ermeden detaylı araştırma sonuçlarını açıklaması beklenen Samsung, Uzakdoğu merkezli yayın kuruluşlarının yeni haberlerine göre Galaxy Note 7'deki hatayı tespit etti ve sorunu biliyor.. Kamuoyuna açıklama yapmadan önce elindeki bulguları anavatanındaki bağımsız araştırma kuruluşları ve laboratuvarlarla paylaşan Samsung, onlardan da doğrulama gelmesi halinde yakın zamanda Galaxy Note 7 için beklenen açıklamayı yapacak gibi görünüyor.
Bu arada Samsung'un üzerinde çalıştığı tek konu, Galaxy Note 7 araştırması değil elbette. Şirketin Mobil Bölüm Başkanı Koh Dong-jin'in çalışanlarına yolladığı email de, endüstriyel casusluk konusuna dikkat çektiği ve güvenlik endişelerine vurgu yapdığı gözlemleniyor. Daha önce çıkacak kimi telefonlarına ait detayların Çinli şirketlere sızdırılmasını tecrübe eden şirket, Galaxy S8 ile ilgili hazırlıklarını büyük bir gizlilik içerisinde yürütüyor.
Cep telefonu geliştirme süreci kademeli ilerleyen bir iş modeline sahip olduğundan hali hazırda ülkelerindeki en üst düzey Samsung çalışanları Kore'ye çağrılarak yeni telefonla ilgili bilgilendiriliyorlar. Bu doğrultuda tahminim o ki, Samsung Türkiye'den de en az birkaç yönetici, Galaxy S8'i görmüş ve özellikleri hakkında bilgilendirilmiş durumdalar. Konuyla ilgili elimize detaylı bilgiler ulaştığında, sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11482 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim