Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10'un kod adı belli oldu

Samsung Galaxy Note 9'un tanıtılmasının üzerinden henüz bir ay geçmişken Note 10 ile ilgili bilgiler çıkmaya başladı bile. Yeni bir sızıntı cihazın kod adı ve detaylarıyla ilgili bilgiler veriyor.
Samsung Galaxy Note 9 geçtiğimiz tanıtıldı ancak önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan halefi hakkında haberler çıkmaya başladı bile. Ortaya çıkan yeni bir raporda Galaxy Note 10'a "Da Vinci" kod adı verildiği iddia edilirken, bunun da S-Pen'de daha fazla geliştirmeler yapılacağına işaret ettiği söyleniyor.

Note 10'un tasarımı Note 9 ile aynı olacak

Da Vinci kod adı ilk kez Güney Koreli yayın The Bell tarafından ortaya atıldı. Kaynağa göre Samsung önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Galaxy Note 10'u geliştirmeye başladı ve kod adını bile verdiği yönünde. Ürünlere verilen kod adları genellikle geliştirme aşamasında verilir ve ürünle ilgili gelebilecek bazı özelliklere işaret eder. Galaxy Note 10'un kod adının Rönesans döneminin ünlü ressamı Leonardo da Vinci'ye bir referans olması sebebiyle cihazın S-Pen'inde iyileştirmeler ve yenilikler gelmesi bekleniyor.
Bu noktada çeşitli spekülasyonlar var ancak Samsung'un S-Pen'i Galaxy Note 9 ile birlikte bambaşka bir kaleme dönüştürmeye kararlı olduğunun sinyallerini almıştık. Kaleme eklenen Bluetooth özellikleri sayesinde Galaxy Note 9'u uzaktan kontrol etmeyi sağlayan S-Pen'in Galaxy Note 10 ile birlikte çok daha geliştirileceği ifade ediliyor. Raporda bunun yanı sıra Note 10'un, Note 9 ile aynı tasarıma sahip olacağı ve kullanıcıların tasarım olarak çok fazla bir radikal değişim beklememeleri gerektiği de yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim