Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10’un resmi aksesuar listesi internete düştü

Samsung'un Ağustos ayında tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonuyla ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy Note 10 için tasarlanmış resmi kılıf ve aksesuar listesi ortaya çıktı.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, her yeni amiral gemisi telefonunun yanında resmi kılıf ve aksesuarlarını da çıkarıyor. MobileFun adlı online satış sitesi, Samsung Galaxy Note 10 için tasarlanmış aksesuarların listesini ele geçirmeyi başardı. Hem de SKU numaraları ve fiyatları ile birlikte.
Listede daha önce hiç görmediğimiz farklı bir aksesuar yok. Aslında bu kılıf modellerinin hepsi daha önce piyasaya sürülmüştü. Tek farkı yeni çıkacak Samsung telefon için tasarlanmış olması. Listede iki cihaz var. Davinci 1'in Galaxy Note 10 olduğu düşünülüyor. Davinci 2 ise muhtemelen Galaxy Note 10 Pro ya da 5G'li modeli temsil ediyor.

Renk seçenekleri de belli

Aksesuar listesinde farklı türlerde kılıflar mevcut. Bunlar arasında LED View, LED, Clear View, Deri ve Silikon kılıf bulunuyor. Fiyatlarının ise 24.99 pound ile 59.99 pound arasında değiştiğini görüyoruz.
Renk seçenekleri arasında ise Gümüş, Pembe, Kırmızı, Siyah, Beyaz ve Gri gibi tonlar mevcut. Deri kılıflar ise Mavi ve Kahverengi gibi renklerle sunulacak. Samsung'un Galaxy Note 10 serisini 7 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim