Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10'un iki farklı modeli olacak

Uygun fiyatlı amiral gemisi olarak piyasaya sürülen Galaxy S10e'nin gösterdiği başarı Samsung'u iştahlandırdı. Güney Koreli dev Galaxy Note 10'un da özellikleri kırpılmış ucuz bir varyantını çıkaracak
Koreli basın kuruluşu The Bell'in haberine göre Samsung Galaxy Note 10'un iki farklı varyantı olacak. Güney Koreli şirket bu yıl Galaxy S10'un dört modelini piyasaya sürdüğü için bir sonraki amiral gemisinin iki versiyon olarak çıkması çok da uzak bir ihtimal gibi durmuyor.
Şu anda giriş seviyesi model olarak satılan Galaxy S10e'nin göstermiş olduğu başarı, Samsung'u Note 10'un düşük özelliklere sahip bir varyantını çıkarmaya itiyor. Gelen bilgilere göre standart Galaxy Note 10, Quad HD+ çözünürlükte 6.7 inç ekrana sahip olacak.

Belirli pazarlarda satılacak

Ne yazık ki raporda giriş seviyesi modelin ekran boyutu hakkında bir bilgi yok. Galaxy Note 10'un bu yıl Ağustos ayında, yeni nesil iPhone'lardan önce tanıtılması bekleniyor. Özellikleri kırpılmış model uygun fiyat arayışında olanlara hitap edecek.
Ayrıca bu versiyonun her yerde değil sadece belirli pazarlarda satışa sunulacağı bildiriliyor. Konuyla ilgili medyaya yansıyan bilgiler bununla sınırlı. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha somut bilgilerin ortaya çıkması ile durum netleşmiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14008 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim