Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J6 Prime özellikeri sızdırıldı

Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni Galaxy J6 Prime hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre Galaxy J6 Prime orta segmentte rekabet edecek.
Samsung Galaxy ailesini genişletmek için çalışmaya devam ediyor. Samsung'un web sitesinden ve cihazların FCC sertifikasyonu sırasında sızdırılan bilgilere göre yeni model Galaxy J6 Prime veya Galaxy J6+ şeklinde adlandırılacak. Firmanın yeni modeli ile birlikte orta segmentte düşük fiyat etiketi sunması bekleniyor.

Galaxy J6 Prime özellikleri

Galaxy J6 Prime 6 inç büyüklüğünde 1480 × 720 piksel çözünürlüğe sahip LCD panele sahip olacak. Sızıntılara göre cihaz 1.4 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden güç alacak. Beklentiler cihazın Snapdragon 450 ile geleceği yönünde olsa da sızıntılara göre J6 Prime Snapdragon 425 yongasetine sahip olacak. Cihaz J6 modelindeki gibi 3 veya 4 GB RAM seçeneğine ve microSD kart ile arttırılabilir 32GB veya 64GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. Galaxy J6 Prime'ın 3300 mAh batarya ve çift sim kart desteği ile tanıtılması bekleniyor.
Samsung tarafından yeni model hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yeni modelin ne zaman tanıtılacağı ve fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi mevcut değil. Sızdırılan özelliklerinin doğru olup olmadığını ise cihaz tanıtıldığı zaman öğreneceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3924 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim