Anlık Bildirim

Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy Fold için deri kılıf üretecek

Samsung katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold için deri kılıf üretecek. Siyah ve beyaz şeklinde iki renk seçeneğine sahip kılıf hakkında detaylar haberimizde.
Samsung, Galaxy Fold için deri kılıf üretecek Tam Boyutta Gör
Firmaların katlanabilir telefonlarını tanıtmasıyla birlikte, aksesuar tarafı da değişime uğramak zorunda kaldı. Katlanabilirliği engellemeden cihazın hem iç hem dış ekranının rahat bir şekilde kullanılmasını sağlamak önemli bir mesele. Firmalar da kendi ürettikleri kılıflarla yeni çözüm arayışındalar.

İki farklı renkte deri kılıf

Huawei, Mate X modelini tanıtırken özel olarak geliştirdiği bir kılıfı da sergiledi. Ancak Galaxy Fold için bu tarz bir resmi aksesuar göremedik. Sadeece Spigen tarafından hazırlanmış farklı kılıf modelleri ortaya çıktı. Bugün ise Samsung’un Galaxy Fold için deri kılıf hazırladığı öğrenildi. Kılıfın siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunacak. Ayrıca deri yapısı sayesinde esneklik sunacağı düşünülüyor. Tahmini fiyat etiketinin 50 dolar civarında olması bekleniyor. Galaxy Fold’un neredeyse 2000 dolarlık bir akıllı telefon olduğu düşünüldüğünde bu fiyatın çok da abartalı olmadığı söylenebilir.

Samsung, Galaxy Fold için deri kılıf üretecek Tam Boyutta Gör

Katlanabilir telefonların sektörde kılıf üretimine varana kadar değişiklik başlattığı bir gerçek. Zaman geçtikçe diğer kılıf üreticilerinden de daha işlevsel ve korunaklı katlanabilir akıllı telefon kılıfları gelecektir. Son olarak haberimizde kullanılan kılıf görselinin dış ekranın gözükmemesinden de anlaşılacağı üzere temsili olduğunu belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim