Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Fold iFixit incelemesi Samsung’un isteği üzerine yayından kaldırıldı

Samsung'un Galaxy Fold modeli bildiğiniz üzere ertelenmişti. Cihazda yer alan tasarım hataları ekranın bir iki gün içinde kırılmasına sebebiyet verince iFixit de konuyla ilgilenmişti.
Samsung’un katlanabilir amiral gemisi Galaxy Fold, firmanın istediği tarihte satışa sunulamadı. Cihaz sahip olduğu ciddi ekran sıkıntıları sebebiyle ertelenirken Galaxy Fold’un iç yapısını inceleyenler de bu içerikleri yayınlamışlardı. Bunlardan biri olan iFixit, Samsung’tan aracı firmaya gelen istek üzerine incelemesini kaldırdı. 
iFixit’ten konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre incelemeyi yayından kaldırma konusunda hiçbir zorunluluk bulunmasa da aracı firmayla ilişkileri kötüleştirmemek adına inceleme kaldırılmış durumda. 
İncelemesinde uzmanlar cihazı son derece kırılgan şekilde nitelendirmişti fakat şimdiki blog yazısında geçen cümle direkt olarak şöyle: “Takımımız bu hırslı cihaza bakmaktan minnettar kaldılar. Tüm yeni ürünler zorluklarla karşılaşır. Bu cihaz belki de diğerlerinden daha fazlasıyla karşılaştı.” 
İnternet ortamında hiçbir şeyin silinmediğini tabii ki biliyoruz. Internet Archive’da depolanan incelemeye buradan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim