Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A20e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Galaxy A20 ile Galaxy A10 arasına yerleşen Galaxy A20e modeli giriş seviyesine etkileyici özellikler sunmayı amaçlıyor. Samsung Galaxy A20e özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Kızaklı ve dönebilir kamera modülüyle akıllı telefon pazarında ender modellerden birisi olmayı başaran Galaxy A80 modelinin tanıtıldığı etkinlikte giriş seviyesine yönelik Galaxy A20e modeli de kendisine yer buldu.

Samsung Galaxy A20e özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy A20 modelinin daha küçük bir versiyonu olarak değerlendirebileceğimiz Samsung Galaxy A20e modeli 5.84 inçlik LCD ekranında 1560x720 piksel çözünürlük sunuyor. U şeklindeki çentik sayesinde ekran-kasa oranı oldukça agresif.

2 adet Cortex-A72 ve 6 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Exynos 7884 yonga setinin güç verdiği modelde 3GB RAM ve 32GB arttırılabilir depolama kapasitesi yer alıyor. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde f/1.9 sensör ve 5MP çözünürlüğünde ultra geniş açı sensörü mevcut. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde bir kameraya yer verilmiş.

Android 9.0 işletim sistemi üzerine One UI ara yüzü giydirilen model 3000mAh kapasiteli bataryasını 15W hızlı şarj ile desteklemiş. Hindistan ve Pakistan gibi ülkelerde ön siparişe başlayan model 145$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim